Netflix actualizeaza aplicatia pentru TV cu o functie mult asteptata

Now Reading
Netflix actualizeaza aplicatia pentru TV cu o functie mult asteptata


Netflix oferă interfeței sale TV o functie mult asteptata prin intermediul unei actualizari care ar trebui să facă navigarea mai ușoară. O nouă bara din stânga ecranului vă permite să sariți la cataloagele de emisiuni TV și filme, în funcție de ceea ce doriti sa urmariti.

De asemenea, puteți verifica tot conținutul pe care Netflix l-a adăugat în fila Nou. Deci, atunci când noile sezoane ale Orange is the new black și Stranger Things sunt lansate, veți stii unde să le găsiți rapid. Bara vă permite accesarea functiei de căutare și a sectiunii Lista mea, astfel nu va mai trebui să parcurgeți o grămadă de rânduri în ecranul de start pentru a găsi tot ce ați salvat pentru vizionarea ulterioară.

Compania declară că actualizarea a necesitat cercetări ample, teste și îmbunătățiri tehnologice. De altel bara respectiva a fost lansata de ceva timp pentru mai multi utilizatori pe anumite dispozitive, precum consolele Xbox sau Playstation.

Ca și în cazul previzualizărilor video, această reîmprospătare este menita sa ii ajute pe utilizatori sa petreaca mai puțin timp derulând titlurile pentru ceva ce isi doresc să vizioneze, petrecand mai mult timp de fapt, urmarind un serial sau un film. Netflix lansează actualizarea pentru toată lumea incepand de astăzi.


netflix smart tv


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA