Nikon a prezentat la CES 2016 o camera video de actiune

Now Reading
Nikon a prezentat la CES 2016 o camera video de actiune


Nikon a anuntat la targul de tehnologie CES 2016 doua modele de camere ce ar putea schimba decisiv piata camerelor video de actiune.

Producatorul a anuntat lansarea camerei KeyMission 360, prima camera de actiune a producatorului. Aceasta este capabila sa filmeze la un unghi de 360 de grade in format 4K.

KeyMission 360 are un format patrat, putin mai mare decat modelul GoPro Hero Session 4. Evident aceasta are lentile atat in fata cat si pe spate. Camera este rezistenta la socul cauzat de o cadere de la o inaltime de 2 metri si este rezistenta la apa, putand fi scufundata la o adancime de pana la 30 de metri.

Din pacate pentru moment nu avem si alte informatii cu privire la disponibiltate si pret.


Nikon intra astfel pe o piata dominata pana acum de cei de la GoPro si urmata de Garmin si TomTom. Lipsa competitiei face ca modelul de top al celor de GoPro sa fie lansat din 2014.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA