Nikon anunta un teleobiectiv cu un cost exorbitant

Now Reading
Nikon anunta un teleobiectiv cu un cost exorbitant


Nikon a prezentat la targul de tehnologie CES 2018 un nou teleobiectiv destinat profesionistilor. AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 FL ED VR este primul teleobiectiv din gama NIKKOR echipat cu un teleconvertor de 1,4x încorporat. Întotdeauna clar şi întotdeauna stabil, acest obiectiv cu zoom permite o rază de acţiune de 560 mm în momentul în care acţiunea o cere.

De la stadion, până pe munte, obiectivul AF-S NIKKOR 180–400mm f/4E TC1.4 vă permite să beneficiaţi de fiecare avantaj când sunteţi pe teren. O pârghie solidă, bine poziţionată, asigură activarea simplă şi confortabilă a teleconvertorului. Fotografii pot să mărească intervalul de distanţe focale de 180–400 mm (f/4) până la 560 mm (f/5.6), fără să schimbe poziţia de prindere a aparatului foto şi fără să ia ochiul din vizor. Designul optic avansat îi asigură pe fotografi că pot să îşi extindă raza de acţiune fără să compromită claritatea. Iar sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon oferă un avantaj de patru stopuri, chiar şi cu teleconvertorul activat. Modul VR SPORT vă permite să urmăriţi sigur subiectele care se mişcă rapid, iar focalizarea automată avansată vă asigură că performanţa de captare a subiectelor este excelentă. Avantajele ergonomice includ faptul că poziţiile tipice ale inelelor de zoom şi de focalizare au fost inversate, pentru o manevrare mai echilibrată, iar greutatea scăzută a obiectivului a fost obţinută prin utilizarea unei lentile din fluorină.

Dirk Jasper, managerul departamentului de marketing pentru produse, Nikon Europe, declară: „Acest obiectiv de telefotografie a fost construit pentru a răspunde cerinţelor profesioniştilor specializaţi în sport şi în natură sălbatică, care vor putea ajunge la orice distanţă pentru a obţine fotografiile dorite. Progresele obţinute în tehnologia optică ne permit să oferim acum o versatilitate superioară şi o rază de acţiune mai mare, fără a sacrifica greutatea şi performanţele. Nu va mai fi necesar să schimbaţi obiectivele atât de frecvent şi aceasta înseamnă că veţi profita de mai multe oportunităţi când sunteţi pe teren.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

PUBLICITATE

– Teleconvertor de 1,4x încorporat: intervalul de distanţe focale, de 180–400 mm (f/4), se extinde până la 560 mm (f/5.6).
– Clar la orice distanţă: beneficiaţi de claritate de la o margine la alta a imaginii, pe întregul interval de zoom, chiar şi atunci când fotografiaţi cu diafragma maxim deschisă.
– Stabil la viteză: sistemul VR permite fotografierea la timpi de expunere cu până la patru stopuri mai lungi decât fără VR.¹ Modul VR SPORT vă permite să urmăriţi sigur subiectele care se mişcă rapid.
– Întotdeauna la subiect: urmărirea AF avansată ţine pasul cu subiectele care se mişcă rapid. O diafragmă electromagnetică asigură expuneri precise, la cadenţe înalte de cadre.
– Pregătit pentru teren: fiecare componentă mobilă a cilindrului obiectivului este complet etanşată împotriva intemperiilor. Un strat de acoperire cu fluor respinge în mod eficient apa, praful şi murdăria, fără a compromite calitatea imaginii.

Nikon va livra teleobiectivul AF-S Nikkor 180-400mm f / 4E TC1.4 FL ED VR în luna martie pentru un pret de 12.399 $. Suma este una enorma, dar nu toată lumea poate pune un preț pentru a face fotografii de păsări de foarte departe.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
50%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
50%
About The Author
IT MANIA