Nintendo aduce Mario Kart pe smartphone-uri

Now Reading
Nintendo aduce Mario Kart pe smartphone-uri


Nintendo a anunțat ca cel mai recent succes al sau, jocul pentru consola Nintendo Switch, Mario Kart va face saltul către smartphone-uri.

O aplicație numită Mario Kart Tour va fi lansată în următorul exercițiu financiar, adică în perioada aprilie 2018 – martie 2019.

Nu au fost puse la dispoziție detalii despre Mario Kart Tour, altele decât existența planurilor, dar franciza Mario Kart este una dintre cele mai mari ale companiei Nintendo. Ieri, compania a anunțat că au fost vândute 14,86 milioane de console Switch, împreună cu aproximativ jumătate de copii ale lui Mario Kart 8 Deluxe – un titlu care a reușit să vândă încă opt milioane de exemplare si pe consola mai veche, Wii U.

Este probabil ca Nintendo să aibă mai multe titluri destinate pentru smartphone-uri in pregatire. Compania a planificat inițial să lanseze cinci jocuri pentru smartphone până în 2017, dar până acum au reușit să o facă doar pentru Super Mario Run, Heroes Fire Emblem, Animal Crossing: Pocket Camp și aplicația socială Miitomo. Anul trecut Wall Street Journal a raportat că Nintendo lucrează la un titlu Legend of Zelda.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA