Nintendo ar putea produce 25 de milioane de console Switch in 2018

Now Reading
Nintendo ar putea produce 25 de milioane de console Switch in 2018


Consola Nintendo Switch ar putea fi mai ușor de găsit de sărbători dar si in cursul anului viitor potrivit unui nou raport al Wall Street Journal.

Nintendo ar urma să crească producția de la 25 milioane de unități până la 30 de milioane de console pe an începând cu aprilie 2018. Acest nou zvon vine sa susțina un raport anterior conform căruia Nintendo ar urma sa producă 2 milioane de console Switch pe lună.

Dispozitivul hibrid care face diferența dintre o consola internă și o platformă portabilă de jocuri a avut parte de un debut dificil atunci cand a fost lansată in Martie cu un preț relativ ridicat, o lipsă de jocuri și stocuri limitate.

Acum, popularitatea lui Super Mario Odyssey și o nouă intelegere cu Hulu, care promovează emisiunile preferate pe Switch, oferă gadget-ului o bază robustă de clienți.

PUBLICITATE

Nintendo speră că pachetul său de Black Friday va atrage fanii lui Mario sa facă trecerea la Switch.

In România consola Nintendo Switch are un preț de pornire de 1400 de lei si este disponibilă in magazinele de specialitate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA