Nintendo si Xbox se aliaza pentru a oferi suport crossplay

Now Reading
Nintendo si Xbox se aliaza pentru a oferi suport crossplay


Microsoft și Nintendo sunt cu siguranță intr-un moment de prietenie maxima benefic pentru utilizatori. Cei din urma au lansat un trailer care promovează noul crossplay disponibil între Xbox One și Switch.

Jocul care susține această nouă prietenie este Minecraft. Iată trailerul pentru această colaborare între două dintre cele mai imporante nume din industria de gaming:

Trailerul nu menționează direct Sony, dar nu este greu să vezi semnificația din spatele sloganului “Better Together”. Dacă Microsoft și Nintendo sunt cei doi copii care au început să se împrietenească politicos în jurul locului de joacă, Sony este cel care stă singur pe margine.

Această divizare nu se limitează la Minecraft. De asemenea, Sony a refuzat să permită suportul crossplay cu Rocket League – un director executiv al dezvoltatorului Psyonix a declarat că nu există probleme tehnice care să împiedice acest lucru, ci doar o “barieră politică”.


Recent, Sony a fost intens criticata pentru blocarea suportului crossplay între PS4 și Switch pentru Fortnite afectand jucătorii care au vrut să utilizeze ambele console pentru a isi pastra progresul. Utilizatorii care și-au folosit deja conturile Fortnite pe PS4-urile lor nu vor putea să le folosească niciodată pe Switch – o situație pe care au aflat-o recent si despre care nu au fost niciodată avertizați în prealabil.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA