No Man’s Sky a fost amanat

Now Reading
No Man’s Sky a fost amanat


Deși ar fi trebuit să fi fost lansat la sfârșitul acestei luni, lansarea jocului No Man’s Sky a fost amânată. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă Sony de la Paris Games Week.

Jocul open-world survival creat de Hello Games a fost anunțat inițial la conferința Sony de la E3 2014. No Man’s Sky ne prezintă un univers vast și deschis, plin de planete generate procedural, fiecare cu propria faună și floră.

No Man`s Sky nu are o poveste obişnuită cu cutscene-uri și un erou predefinit. Într-un mod asemănator cu Minecraft și Terraria, jucătorul îşi creează și definește propria experiență. Deși în No Man’s Sky ești liber să faci ce vrei, există totuşi consecințe pentru acțiunile tale. Dacă omori prea multe creaturi sau epuizezi resursele valoroase ale unei planete, vei fi dat în urmărire şi “Santinelele” planetei vor începe să te caute.

Jucătorii pot dobândi resurse de pe planetele pe care le vizitează și apoi să le vândă în bazarurile prezente pe diferite planete sau pe stațiile spațiale. Elementele găsite pe suprafața planetelor pot fi folosite pentru a crea produse mai valoroase.


Un alt mod de a face profit este de a lua un element dintr-o parte a universului și a-l duce într-o altă parte unde este este mai puțin comun și astfel, mult mai dorit de comercianți. Jucătorii pot împărtășii informații despre planetele pe care le vizitează, incluzând aici si elementele care se găsesc în abundență.

In urma amânării lansării jocului, No Man`s Sky se va lansa în iunie 2016 pentru PC și PlayStation 4.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA