Noi actualizari pentru Minecraft Pocket Edition

Now Reading
Noi actualizari pentru Minecraft Pocket Edition


Minecraft Pocket Edition este o iteratie grozava pentru cei pasionati de joc si vor sa continue aventura atunci cand nu sunt la calculator. Cu toate astea jocului ii lipsesc cateva functii cu care utilizatorii sunt obisnuiti in versiunea normala. Ultimul update al versiunii mobile aduce cateva din capabilitatile ce lipseau pe telefoanele mobile si tablete.

Pentru inceput, utilizatorii pot de acum sa customizeze modul cum arata si se comporta jocul prin intermediul unor add-on-uri. Astfel de acum este mai usor ca utilizatorii sa isi schimbe lumea si sa schimbe comportamentul personajelor. De acum personajele sunt usor de creat si de partajat, asa ca este posibil sa vedem o explozie a acestora in online. Pentru a isi familiariza utilizatorii cu noile Add-on-uri, Minecraft are si o pagina dedicata de unde utilizatorii se pot documenta.

O alta aditie importanta adusa este Wither, un mob foarte puternic ce a fost intalnit in versiunile pentru PC ale jocului. De asemenea gardienii vor primi posibilitatea de a folosi arme cu laser, monumente din ocean dar si alte comenzi interesante. Veti putea sa schimbati momentul zilei, sa convocati alte personaje si asa mai departe.

Actualizarea jocului Minecraft Pocket Edition este disponibila pe magazinul Google Play.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA