Noi angajari la Microsoft Romania

Now Reading
Noi angajari la Microsoft Romania


Gigantul Microsoft, care a deschis in urma cu mai bine de 18 ani o filiala si in Romania, a nuntat noi angajari. Potrivit Hotnews, Microsoft are in Romania 760 de angajati in prezent si obiectivul este ca in doi ani sa se depaseasca pragul de 1.000 de persoane.

Microsoft isi desfasoara activitatea in Romania printr-un sistem de 3.000 de parteneri. Microsoft spune ca ajuta in fiecare an 450 de startup-uri din tehnologie si doneaza in medie solutii software si de cloud in valoare de un milion de dolari catre ONG-urile romanesti.

Kostas Loukas, seful filialei locale a Microsoft, a declarat in cadrul evenimentului Microsoft Summit de la Bucuresti ca filiala pe care o conduce va angaja peste 200 de oameni in Romania in urmatorii doi ani.

Conform datelor de la Ministerul Finantelor, Microsoft Romania a avut anul trecut afaceri de peste 194 milioane lei si un profit nt de 20,1 milioane lei.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA