Noi indicii din codul aplicatiei Instagram indica lansarea apelurilor video si audio

Now Reading
Noi indicii din codul aplicatiei Instagram indica lansarea apelurilor video si audio


Instagram vrea să fie telefonul tău, nu doar camera ta. Și vrea să faca acest lucru mai bine decât Snapchat.

Programatorii au descoperit fișiere îngropate în aplicația Instagram și in pachetele de aplicații Android (APK) ale aplicației Instagram Direct sub forma de pictograme pentru “Apel” și “Apel video”. Fișierele APK afișează adesea fișiere pentru caracteristici neutilizate care stau latente într-o aplicație care așteaptă să fie folosita când compania este gata să se lanseze. Deci, se pare că Instagram se pregătește să lanseze apeluri audio și video în cadrul sistemului său de mesagerie directă.

Puteți vedea fișierele din această imagine partajate de Ishan Agarwal:
apeluri instagram

Adăugarea de apeluri vocale și video ar face ca Instagram să fie o alternativă mai bună la chat-ul de pe Snapchat, care a lansat pentru prima oară apelurile video în 2014 și a îmbunătățit caracteristica cu acces mai ușor plus note audio și video în 2016. Este surprinzător faptul că Instagram nu a lansat deja aceste caracteristici . Dincolo de povestiri, Instagram a muncit din greu pentru a rivaliza cu Snapchat cu noi caracteristici cum ar fi controlul confidențialității pe care Snapchat nu îl are.


Aplicația Facebook Messenger, parte din aceeasi familie cu Instagram, a început să experimenteze apelurile audio prin VoIP în 2013, a adăugat apeluri video în 2015 si a lansat apeluri video in grup în 2016. În urmă cu un an, 400 de milioane de persoane au folosit apeluri audio și video în fiecare lună, popularitatea fiind clară.

Instagram cocheteaza cu ideea unui sistem de mesagerie individual intre utilizatori si urmaritori prin intermediul functiei Direct. Dupa lansarea sectiunii Povestiri, care a devenit din ce in ce mai populara in randul utilizatorilor, posibilitatea de a efectua apeluri audio si video poate fi interesanta cu toate ca decizia s-ar putea sa nu fie binevenit pe o aplicatie concentrata mai degraba pe fotografii.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA