Noi mijloace de autentificare facila pe dispozitivele cu Windows 10

Now Reading
Noi mijloace de autentificare facila pe dispozitivele cu Windows 10


Windows 10 ofera deja cateva optiuni menite sa usureze procesul de autentificare fara sa fiti nevoiti sa tastati parola. Microsoft doreste insa sa duca mai departe aceasta optiune de autentificare fara sa fie nevoie sa tastati o parola.

Compania a lansat, fara prea multa valva, o versiune beta de autentifiare prin intermediul telefonului pe sistemul de operare Windows 10. Mai precis de fiecare data cand va apropiati cu telefonul mobil de un PC cu sistem de operare Windows 10 acesta se va debloca automat cand va detecta telefonul. Pentru ca acest lucru sa fie posibil va trebui sa imperecheati cele doua dispozitive prin intermediul unei coneciuni Bluetooth.

Desigur, momentan nu exista nici o garantie ca sistemul va functiona fara batai de cap, pentru ca aveti nevoie de o serie de acreditari cauzate de ecosistemul celor de la Microsoft. Daca toate stelele se aliniaza, telefonul vostru Lumia din buzunar ar putea fi insa tot ceea ce aveti nevoie pentru a va autentifica.

autentificare windows 10


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA