Noi optiuni pentru utilizatorii UBER din Romania

Now Reading
Noi optiuni pentru utilizatorii UBER din Romania


Serviciul de ride sharing UBER anunta introducerea pentru utilizatorii romani a doua noi optiuni in aplicatie. Cele doua noutati au fost printre cele mai solicitate optiuni de catre utilizatori si se refera la posibilitatea de a intra in legatura directa cu soferul prin intermediul chatului si de asemenea selectarea unor destinatii multiple.

Optiunea de Chat

Uneori, soferii si pasagerii trebuie sa ia legatura inainte de cursa pentru a semnala un blocaj pe traseu sau un punct de preluare diferit de cel din aplicatie. Pe langa optiunea de a suna, acum au la dispozitie si chat-ul, direct in aplicatie.

Pentru a trimite un mesaj unui sofer partener in drum spre tine, mergi in aplicatie, selecteaza Contact si apoi Chat. Aplicatia va reda mesajul audio, iar soferul va confirma ca a primit mesajul doar cu o atingere a ecranului, pentru a putea sa se concentreze la drum. Soferii si pasagerii vor primi o confirmare ca mesajul lor a fost livrat si citit.

PUBLICITATE

via GIPHY

Destinatii multiple

Pana acum, pasagerii care doreau sa faca mai multe opriri puteau sa schimbe adresa in aplicatie cand ajungeau la prima destinatie, sau sa introduce adresa intermediara intr-o aplicatie externa de navigatie, ceea ce complica experienta Uber. Acum pasagerii pot adauga pana la trei destinatii atat inainte de inceperea cursei, cat si in timpul acesteia. In plus, vor vedea estimarea timpului si a tarifului pana la destinatia finala.

Cum functioneaza:
Apasa Unde/ Where to
Selecteaza ¬+¬
Adauga destinatiile tale

La fiecare oprire, soferul partener va confirma oprirea in aplicatia UBER, iar traseul catre urmatoarea destinatie se va configura automat. Din respect pentru timpul soferului partener, aplicatia sugereaza pasagerilor sa nu petreaca mai mult de trei minute la fiecare oprire.

Cele doua optiuni sunt deja disponibile pentru o parte dintre utilizatorii din Romania, urmand ca in urmatoarele saptamani sa fie disponibile pentru toata lumea. Pentru a putea utiliza noile optiuni, utilizatorii trebuie sa instaleze cea mai recenta versiune a aplicatiei UBER.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA