Nokia 3310 vine acum cu suport pentru conexiuni 4G LTE

Now Reading
Nokia 3310 vine acum cu suport pentru conexiuni 4G LTE


HMD Global a adus incet încet versiunea relansata a modelului Nokia 3310 in vremurile moderne. Compania a lansat in urma cu un an o versiune de bază 2G care putea să ofere doar apeluri și text, apoi a venit un model 3G. Acum, HMD confirma informatiile conform carora, Nokia 3310 va avea o versiune 4G LTE adecvata.

Noul dispozitiv este urmasul modelelor 3310 și 3310 3G, fiind denumit în mod creativ Nokia 3310 4G și are un design aproape identic cu predecesorii săi. Deocamdată, telefonul a fost anunțat numai pentru China în parteneriat cu China Mobile.

În timp ce hardware-ul poate arăta la fel, HMD Global a modernizat software-ul, schimbând sistemul de operare bazat pe Java de pe modelele anterioare 3310 cu YunOS, o versiune modificata de Android dezvoltată de Alibaba. Există suport pentru apelurile VoLTE HD și opțiunea de a utiliza telefonul 3310 și ca hotspot Wi-Fi portabil.

Din nefericire, aceste caracteristici au un cost serios pentru viața bateriei, care scade de la o estimare de 15 ore de convorbire pentru apelurile 2G la doar cinci ore pe LTE.

PUBLICITATE

Nu există încă niciun preț sau data lansării pentru modelul 3310 4G, și nici nu există nici o informatie dacă va fi lansat pe alte piețe decât China, dar probabil că vom afla detaliile la Mobile World Congress.

In Romania, vesiunea Nokia 3310 2017 se gaseste la in magazinele de specialitate la un pret de aproximativ 230 de lei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA