Noul iPhone a inceput cu stangul

Now Reading
Noul iPhone a inceput cu stangul


Desi se lauda ca au vandut peste 10 milioane de exemplare ale noului sau telefon iPhone 6, compania Apple nu scapa insa de criticile fanilor.

Imediat dupa ce noul iPhone a ajuns in mainile consumatorilor care il asteptau cu nerabdare, problemele au inceput sa apara. Multi posesori ai terminalului iPhone 6 Plus s-au plansa ca acesta se indoaie foarte usor.

Aceasta lipsa de rezistenta este considerata de utilizatori, mai in gluma, mai in serios, ca fiind cea mai interesanta caracteristica.

De exemplu, cineva s-a plans pe Twitter ca noul sau telefon s-a curbat dupa ce l-a tinut mai mult timp in buzunar. Sfatul presei de specialitate catre fani este ca acestia sa nu poarte mult timp in buzunarul din spate telefonul celor de Apple.

PUBLICITATE

Filmul în care noul phablet de la Apple este îndoit este deja celebru în toată lumea, iar compania Apple nu este deloc mulţumită. Pentru a asigura presa şi fanii că îndoirea telefonului nu este o problemă răspândită, mai mulţi jurnalişti au fost invitaţi să filmeze modul în care decurg testele de anduranţă interne.

Există teste care aplică zeci de kilograme de forţă asupra noului iPhone pentru a testa rezistenţa sa, atât pe suprafeţe dure, cât şi pe unele mai moi. Apple a dezvăluit că în cele câteva zile de la lansare numai nouă clienţi s-au plâns de această problema.

bend3

Indoirea usoara a telefonului este o alta nemultumire adusa de fani, care se adauga si celor aduse la sistemul de operare iOS 8.

Site-uri precum ZDNet si BBC scriu ca multi fani Apple care abia asteptau lansarea iOS 8 se plang ca instalarea a fost greoaie din cauza ca sistemul ocupa 5,8 GB.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA