Noul joc Destiny 2 va avea sezoane

Now Reading
Noul joc Destiny 2 va avea sezoane


Bungie a anunțat că Destiny 2 va avea sezoane, noul titlu menționand deja sezoanele în setările de Clanuri din joc, dar nu știm prea multe despre ele.

Acest lucru se va schimba în curând, deoarece Bungie urmeaza sa ofere mai multe detalii despre sezoanele din Destiny 2 în timpul TwitchCon ce se desfasoara in această lună.

În timpul discuției, Bungie va vorbi despre ce înseamnă sezoanele pentru Destiny2, ce se va schimba de la sezon la sezon si la câte sezoane se pot astepta jucătorii de-a lungul ciclului de viață al Destiny 2. Se presupune că jocul se află deja la primul sezon, iar grupul va vorbi și despre începutul sezonului 2.

Sezoanele au legatura cu faptul ca Bungie doreste sa isi pastreze baza de fani angrenata, ceea ce ar putea fi interepretat ca studioul vrea ca Destiny 2 sa creeze mai multa dependenta jucatorilor decat primul titlu. Păstrarea jucătorilor în joc pentru perioade mai lungi de timp este in fapt scopul pricnipal pentru toate jocurile, deci va fi interesant de vazut cum va reusi Bungie sa faca acest lucru.

PUBLICITATE

Destiny 2 este un joc de actiune de tip first-person si urmatoarea evolutie a predecesorului sau, aclamat la nivel international. Cu o poveste convingatoare si imersiva si un inceput nou, Destiny 2 va oferi atat jucatorilor noi cat si celor existenti o aventura palpitanta la care se pot alatura.

Fir narativ cinematic si imersiv

Ultimul oras sigur al umanitatii a cazut prada in urma unei invazii covarsitoare, condusa de Ghaul, conducatorul crud si nemilos al Legiunii Rosii. Acesta a reusit sa distruga sursa de putere a Gardienilor si a fortat restul supravietuitorilor sa caute refugiu.

Te vei aventura pe lumi misterioase si neexplorate din sistemul nostru solar pentru a descoperi un nou arsenal de arme si set de abilitati devastatoare. Pentru a birui Legiunea Rosie, va trebui sa reunesti eroii risipiti din toate colturile galaxiei si sa va mentineti pozitia impreuna, in timp ce va luptati pentru a va recapata casa.

Destiny 2 va oferi jucatorilor:

  •          O poveste dramatica si misiuni cu eroi cu care te poti identifica
  •          Noi lumi cu medii inconjuratoare uimitoare pline de actiune, aventura si recompense pe care le vei putea colectiona.
  •          Activitati pentru toate tipurile de jucatori: noi, recurenti, casual si competitive
  •          PvP competitive gameplay cu noi harti si moduri de joc
  •          Personalizeazarea personajul cu mult mai multe caracteristici ca pana acum pentru a-i spori abilitatile.

Noul titlu Destiny 2 va fi disponibil pe PC, pe consolelel Xbox si Playstation incepand cu data de 24 octombrie 2017.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA