Noul procesor Qualcomm Snapdragon 670 se va concentra pe functii AI

Now Reading
Noul procesor Qualcomm Snapdragon 670 se va concentra pe functii AI


În timp ce chip-ul Snapdragon 700, anunțat recent de Qualcomm, părea a fi un răspuns pentru modele de telefoane cu costuri reduse si cu functii AI, compania nu a uitat de produsele din categoria mijlocie.

Noul procesor Qualcomm Snapdragon 670 se concentrează pe o performanță mai rapidă a AI, deoarece este de aproximativ 1,8 ori mai rapid decât generația anterioară, Snapdragon 660.

Tehnologia Hexagon 685 DSP  a furnizat viteze similare si a fost folosita pentru prima oară pe Snapdragon 845, în decembrie anul trecut. Este, de asemenea, o parte a tehnologiei care alimentează algoritmul HDR + pe tehnologia Google Pixel 2, deci există șanse ca utilizatorii sa poata faca fotografii mai bune pe telefoane mai ieftine.

GPU-ul Adreno 615 de pe Snapdragon 670 este cu 25% mai rapid decât înainte, făcând-ul chiar mai potrivit pentru jocuri (care vor vedea și un beneficiu al performanței AI mai rapide). Și noul CPU Kryo 360 este cu 15% mai rapid decât ultimul cip. Acesta nu este un salt imens, dar câștigurile sunt binevenite,  mai ales pe telefoanele principale.


Qualcomm susține că noul chip se va descurca mai bine daca va fi obligat sa se ocupe de multe sarcini de mare intensitate, fără a consuma  multă energie de la bateria telefonului. Acesta Este asistat de procesorul de imagine Spectra 250, care poate fotografia 4K în timp ce utilizează cu 30% mai puțină energie decât înainte.

Va fi interesant să vedem ce fel de dispozitive vor primi procesorul Snapdragon 670 de la Qualcomm, comparativ cu seria 700. Acesta din urmă ar fi trebuit să faca treacă de la linia midrange la seria superioară 800, dar în acest moment, modelul 670 ar putea foarte bine sa ocupe locul acestuia.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA