Noul redesign al lui Snapchat separa prietenii de publisheri

Now Reading
Noul redesign al lui Snapchat separa prietenii de publisheri


Noul design major anuntat de Snapchat a sosit iar schimbarea principală este legata de separarea prietenilor dvs. de conținutul media. CEO-ul companiei Snap, Evan Spiegel a scris astăzi că Snapchat a fost întotdeauna îndreptată în primul rând spre conversații cu prietenii iar noul aspect al Snapchat va face asta chiar mai ușor.

“Odată cu reproiectarea lui Snapchat, separăm socialul de mass-media și facem un pas important spre consolidarea relațiilor noastre cu prietenii și relațiile noastre cu mass-media”, a scris el.

Înainte de această reproiectare, deschiderea aplicației de Snapchat vă va duce direct la camera foto. Daca glisati la stânga veti ajunge la mesajele dvs., daca glisați spre dreapta veti ajunge la povestirile dvs. iar daca glisați din nou la dreapta ajungeti la pagina Descoperiți. Acum, toate aceste functii sunt în mișcare. Deschiderea aplicației vă aduce în continuare la aparatul de fotografiat, dar apăsarea spre stânga vă duce la noua pagină dinamica de prieteni. Acolo veți găsi chat-urile și povestirile prietenilor. Această pagină va învăța cum utilizați aplicatia și cui ii trimiteti mesaje si va începe să vă aranjeze prietenii în ordinea în care vorbiți cel mai mult. Glisand in dreapta, veți ajunge la noua pagină Descoperiți, care va afisa toate abonamentele dvs. in partea de sus și Povești despre care crede că vă interesează in partea de jos. Aceste sugestii vor fi, de asemenea, selectate pe baza utilizării aplicației și a conținutului pe care îl căutați.

“Separarea socială de mass-media ne-a permis să construim cel mai bun mod de a comunica cu prietenii și cea mai bună modalitate de a urmări un conținut grozav viziona videoclipul de mai jos pentru o mica demonstrație cu modul în care funcționează noul Snapchat.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA