Noul South Park: The Fractured But Whole e la fel de amuzant ca serialul

Now Reading
Noul South Park: The Fractured But Whole e la fel de amuzant ca serialul


La finalul săptămânii trecute Ubisoft a lansat noul joc South Park: the Fractured But Whole.

Acesta este o continuare pentru titlul lansat anul trecut, The Stick of Truth. Jocul vă dă posibilitatea să intrați în pielea simpaticelor personaje din serialul animat cu același nume. Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată jocul puteți să instalați o versiune trial, disponibilă gratuit pe consolele PlayStation 4 și Xbox One. Veți avea nevoie de 13 gb Spațiu de stocare pe console pentru a putea instala jocul. Mai trebuie să știți că veți putea să vă jucați doar 60 de minute din titlu, apoi va trebui să cumpărați jocul dacă vă place si doriți sa continuați.

Odată instalat, primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să vă customizati personajul în pielea căruia veți intra în acțiune. Este vorba despre un mic băiețel ce urmează să devină regele cartierului.

Jocul începe cu o scurtă poveste a lui Cartman care constată că toate pisicile din cartier au dispărut. Pentru asta va trebui să se întoarcă în timp și să-și adune gașca pentru a descoperi care este motivul disparițiilor. Așa cum ne-am obișnuit, în micul orășel domnește haosul iar toți copiii se bat, nu se știe de ce.

PUBLICITATE

Primul lucru pe care-l face micul nostru băiețel este să stea pe toaletă la baie și să învețe cum să facă treaba mare în stilul South Park.

South Park: The Fractured But Whole vă pune apoi să vă duelați cu o altă tabără și cu ajutorul anumitor mișcări va trebui să îi bateți pe adversari. Mecanica de joc este asemănătoare cu titlurile cu cărți de joc în care trebuie să vă alegeți următoarea mișcare cu atenție astfel încât să nu fiți învins. Nu trebuie să vă faceți griji dacă sunteți începător, jocul vă va îndruma pe parcurs care sunt mișcările pe care trebuie să le faceți astfel încât să nu fiți bătut. Va veți amuza teribil de armele si loviturile care va aduc victoria.

De la mecanica cărților de joc trecem apoi la aventură. Va trebui să vă plimbați prin cartier pentru a ajunge într-o curte unde se află ceilalți prieteni. O sa va placa foarte mult conversațiile din timpul jocului. Replicile sunt la fel de amuzante ca și în serial. Din păcate personajul vostru nu are replici și nu prea vorbește. În schimb îi place să asculte și să îndeplinească anumite sarcini pentru a intra în gașcă.

O bună parte din timp mi l-am petrecut explorând cartierul și casele din South Park. Fiind începător a trebuit să mă chinui ceva să deschid ușa protejată de o parolă. Pentru a afla parola a trebuit să explorez casa luiCartma si sa găsesc agenda unde se afla ascunsă parola. Până să găsesc agenda am mai descoperit și numeroase obiecte de inventar ce se stochează si urmează să vă ajute în viitor.

Pe parcursul celor 60 de minute de versiune trial am avut ocazia să interacționez cu tot felul de personaje , să fac selfie-uri pentru a înainta în joc, să explorez lumea pentru a descoperi diferite obiecte și să ma bat cu noi inamici.

 

Dacă sunteți fani ai serialului South Park veți aprecia noul titlu, South Park: The Fractured But Whole, care este plin de glume și dialoguri colorate. Jocul nu face altceva decât să vă permită sa explorați lumea South Park și să faceți parte din acțiune.

Mai jos aveți înregistrarea sesiunii noastre de joc.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA