Noul Steam Machine Alienware soseste in luna septembrie

Now Reading
Noul Steam Machine Alienware soseste in luna septembrie


Valve colaboreaza cu 12 producatori pentru primele modele de Steam Machine, dar cea mai anticipata consola este cea produsa de Alienware. Dell, care detine brandul de gaming, a confirmat faptul ca spera ca Alienware Steam Machine sa fie disponibil in luna septembrie.

Consola produsa de Alienware a fost prezentata la CES 2014, dar deocamdata specificatiile sale raman un mister. Intre noile Steam Machines, versiunea Alienware va fi probabil o consola premium, si ar putea avea cel mai mare pret in prima generatie.

Singurul detaliu confirmat cu privire la noul Steam Machine Alienware este procesorul Intel Haswell, iar reprezentantii brandului au declarat ca specificatiile vor fi similare cu cele ale unui notebook de gaming.

steammachine

Consolele Steam Machine ruleaza sistemul de operare open source Steam OS, bazat pe Linux, si sunt insotite de un controller inovator dezvoltat de ValveAboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA