Noutatile aduse de update-ul iOS 9.1

Now Reading
Noutatile aduse de update-ul iOS 9.1


Desi nu a trecut mult timp de la lansarea oficiala a noului sistem de operare iOS 9, Apple a lansat deja cateva update-uri majore. Versiunea iOS 9.1, ultima  ce a fost lansata pe piata, a adus si cateva actualizari interesante.

Prinre noutatile aduse se afla Live Photos, Apple News pentru utilizatorii din Marea Britanie dau su noi smiley-uri pentru trimiterea de measaje.

Aplicatia Live Photos poate detecta acum momentele in care ridici wi cobori telefonul, pentru a evita salvarea unor imagini suplimentare la inceputul si finalul fiecarei ”fotografii live”.

iOS 9.1 repara de asemenea si o serie de probleme minore pe care utilizatorii le-au intalnit in aplicatiile Calendar, Mail, Messages, Game Center si Contacts.


Apple a implementat peste 150 de pictograme noi, conform standardelor Unicode 7.0 si Unicode 8.0 ale Unicode Consortium, oferind noi optiuni de exprimare in mesaje text.

ios9

Noul update de iOS a venit alaturi de actualizari pentru WatchOS si Mac OS X El Capitan si marcheaza si pregatirea pentru lansarea noilor dispozitive din familia iOS precum iPad Pro si Apple TV.


Aboneaza-te la noutati:

 
   

Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA