Oamenii de stiinta au previziuni sumbre pentru Facebook

Now Reading
Oamenii de stiinta au previziuni sumbre pentru Facebook


Reteaua de socializare Facebook a devenit una din cele mai importante preocupari ale oamenilor ce detin un dispozitiv conectat la internet. Discutiile despre succesul enorm de care se bucura Facebook si cat de mult va mai tine acesta dureaza de ceva timp.

Facebook nu a fost prima retea de socializare din lume, inaintea lui au existat MySpace sau Hi5, care intre timp se zbat in anonimitate. Bazandu-se pe experienta retelelor de socializare aminitite, oamenii de stiinta de la Universitatea Princeton estimeaza ca platforma Facebook si-a atins apogeul de popularitate, iar curand vom deveni imuni la atractiile sale si pana in 2017 o vom abandona.

“Ca orice fenomen social planetar, acesta va ajunge la saturatie la un moment dat. Ce-i drept, Facebook a depasit cu mult asteptarile specialistilor cu privire la nivelul maxim de saturatie a societatii, insa va descrie curand un trend descendent. Ca să ajungă la apogeu, retelei Facebook i-au trebuit peste 11 ani de evolutie, dar intreg fenomenul social se poate prabusi in maxim 2 ani de la atingerea apogeului. Asa este natura omului, cultiva mult timp, dar se debaraseaza mult mai repede”, a declarat psihologul Iuliana Fulas pentru ZF.ro.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA