Oculus RIFT primeste control vocal pentru cautari in mod VR

Now Reading
Oculus RIFT primeste control vocal pentru cautari in mod VR


Una din cele mai frecvente solicitari ale utilizatorilor Oculus RIFT a fost posibilitatea de a cauta aplicatii din panoul Oculus Home.

Acest instrument este unul de baza insa lipsea din mediul virtual iar cei de la Oculus au decis sa faca o schimbare. Un nou update, disponibil momentan doar pentru o parte din utlizatori, le ofera acestora o functie numita Oculus Voice.

In momentul de fata, pentru majoritatea utilizatorilor, cand se monteaza perechea de ochelari Oculus Rift si se activeaza ecranul de start, acestia sunt obligati sa navigheze prin zeci de aplicatii, pagina dupa pagina, lucru ce consuma foarte mult timp si nu incurajeaza navigarea prin magazinul Oculus.

O demonstratie a unui utilizator ce a primit acces la noua functie ne arata cum poate ajuta Oculus Voice atunci cand se efectueaza o cautare dar si ce alte utilitati mai aduce.

PUBLICITATE

Astfel cu ajutorul Oculus Voice utilizatorii pot folosi comenzi vocale precum FIND, pentru a gasi aplicatii, LAUNCH, pentru a deschide aplicatii si jocuri deja descarcate si instalate, Recenter, pentru ajustarea vizualizarii headsetului, Cancel That, pentru a anula ultima comanda vocala.

Aceasta noua optiune este reprezentata de iconita unui microfon, situaata langa cea de Home, librarie si istoric.

Intre timp cei de la Oculus ofera si o pagina de suport pentru cei care doresc sa foloseasca noile functii, explicand cum pot fi utilizate toate comenzile. Pentru moment nu exista suport decat pentru limba engleza, Oculus Voice nefiind compatibila cu castile conectate prin bluetooth.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA