Office 365 si cont SkyDrive gratuit pentru studenti

Now Reading
Office 365 si cont SkyDrive gratuit pentru studenti


Microsoft-Office-365-LogoMicrosoft face o ofertă interesantă celor aflaţi încă în anii de studenţie, sub forma unui bundle compus din suita Microsoft Office 365 University şi cont SkyDrive cu 20 GB spaţiu de stocare, disponibil absolut gratuit pentru o perioadă de până la 180 zile.

 

Office 365 şi cont SkyDrive cu 20 GB, gratis pentru studenţi timp de 6 luni

Pachetul Microsoft Office 365 University, disponibil în mod normal contra sumei de 79.99 dolari pentru o licenţă valabilă 4 ani, include componentele Word, PowerPoint, Excel, OneNote şi alte aplicaţii utile unui student.

Pentru a beneficia de oferta cu valabilitate 90 zile, cei interesaţi nu trebuie decât să se înregistreze pe website-ul Officeforstudents.com, folosind o adresă email ce are terminaţia în domeniul .edu. Suplimentar, cei care dau share pe Facebook la oferta Microsoft primesc drept bonus încă 90 zile, pentru un total de 6 luni utilizare gratuită.
Cei care nu întrunesc condiţiile cerute pentru a primi o licenţă Office 365 University, pot încerca gratuit suita Office 365 Home Premium, dar numai pentru o perioadă de 60 zile.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA