Opera Mini primeste noi actualizari

Now Reading
Opera Mini primeste noi actualizari


Opera Software a lansat o nouă versiune Opera Mini pentru dispozitive cu Android, conţinând o serie de îmbunătăţiri gândite pentru o experienţă mai plăcută în sesiunile nocturne de navigare web.

Livrată printr-o actualizare automată descărcată prin magazinul Play Store, funcţia Night Mode optimizează imaginea ajustând automat luminozitatea ecranului la o valoare aleasă de utilizator. În plus, bifând şi opţiuneaReduce eye strain ne alegem cu un filtru de culoare care dă paginilor o tentă uşor gălbuie, ameliorând senzaţia de disconfort ce poate apărea când folosim telefonul mobil în spaţii fără surse de lumină ambiantă. Totuşi, trebuie spus că spre deosebire de alte implementări întâlnite la web browsere mai sofisticate, funcţia Night Mode din Opera Mini nu optimizează în nici un fel formatarea paginii sau schema de culori folosită.

La capitolul alte îmbunătăţiri, Opera Mini oferă acum suport pentru sincronizarea tab-urilor deschise, precum şi a bookmark-urilor păstrate în pagina Speed Dial. Desigur, pentru ca sincronizarea între dispozitive să poată funcţiona este necesar să fim autentificaţi în contul de utilizator Opera. O altă schimbare mai puţin importantă este afişarea titlului paginii în bara de adrese URL. Astfel, pentru a vizualiza sau copia adresa paginii vizitate este necesar să activăm bara de adrese cu o atingere pe suprafaţa touch.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA