Orange lanseaza o solutie de internet Wi-Fi pentru masini

Now Reading
Orange lanseaza o solutie de internet Wi-Fi pentru masini


Orange și Huawei lansează în România Wi-Fi on board, soluția care schimbă ideea de conectivitate în mașină şi le aduce pasagerilor internet la viteze medii reale de 60 Mbps, prin intermediul celei mai extinse reţele 4G din ţară. Wi-Fi on board permite conectarea simultană la internet 4G a 10 echipamente (tablete, smartphone-uri și console) și pune capăt întrebării “când ajungem?” atât de des auzită de părinți la drum lung.

Wi-Fi on board se adresează atât familiilor, cât și profesioniștilor din domeniul transportului, care vor să le ofere clienților proprii conectare instant la internet de mare viteză.  Șoferii de taxi, microbuze sau alți operatori de transport în comun vor putea oferi acest serviciu cu valoare adăugată și vor putea avea încă un diferențiator pe piață.

Routerul Wi-Fi on board a fost creat pentru mașinile dotate cu priză de 12 V. Cu o greutate și dimensiuni reduse, este un dispozitiv care se conectează la bricheta mașinii, poate fi configurat de pe smartphone și tabletă și oferă pe loc o conexiune stabilă și rapidă, ce le permite pasagerilor să descarce în câteva secunde fișiere de mari dimensiuni, să urmărească vidoclipuri și filme sau să acceseze pe internet informația dorită prin rețeaua 4G. Cu ajutorul portului USB integrat, dispozitivul poate încărca în același timp tableta sau telefonul.

Designul routerului îmbină materiale precum fibra de carbon și metalul cu un finisaj atent lucrat, pentru a se potrivi perfect atât mașinilor clasice sau de oraș, cât și celor sport sau de teren.

PUBLICITATE

“Wi-Fi on board este o soluție inovatoare pe piața românească, disponibilă în exclusivitate la Orange, cu ajutorul căreia clienții se pot bucura de internet de mare viteză chiar și atunci când călătoresc. Copiii vor putea accesa jocurile preferate, iar adulții vor putea găsi mult mai simplu și mai rapid informațiile de care au nevoie, atât în vacanță, cât și în oraș.“ a declarat Cristina Pateșan, Product Division Manager la Orange România.

Wi-Fi on board 15 costă 15 euro/lună (cu TVA) și include routerul 4G, 12 GB trafic la viteze medii reale de 60 Mbps în aria de acoperire a rețelei 4G, acces la 16 canale TV și 3 GB în aplicația Orange TV Go, precum și 1 GB trafic dedicat în aplicația Clever Taxi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA