PayPal accepta moneda virtuala Bitcoin pentru plati

Now Reading
PayPal accepta moneda virtuala Bitcoin pentru plati


PayPal a inceput sa accepte platile cu Bitcoin, ca parte a unui proiect de integrare a monedei virtuale anuntat recent. Clientii companiei pot face tranzactii cu aceasta moneda virtuala prin serviciile mai multor procesatori, printre care se numara Coinbase, BitPay si GoCoin. 

Pentru a asigura securitatea acestor tranzactii online cu moneda virtuala, PayPal a stabilit anumite limite pentru marfurile si serviciile care pot fi platite cu Bitcoin, printre acestea fiind descarcarea de melodii si jocuri online.

Potrivit lui Scott Ellison, director PayPal, compania a fost intotdeauna deschis inovatiei, adaugand ca firma este interesata de securitatea tranzactiilor online cu aceasta moneda virtuala. Acest parteneriat de integrare a monedei virtuale a fost dezvoltat timp de circa cinci luni, iar primul pas il reprezinta achizitionarea de produse digitale, folosirea monedei Bitcoin fiind cel mai simplu si comod mod de plata online.

Ellison nu a precizat ce companii vor fi implicate in integrarea acestei modalitati de plata, iar tranzactiile cu moneda Bitcoin vor fi disponibile, pentru inceput, in nordul SUA, unde va putea sa fie folosit efectiv in urmatoarele saptamani. Comparativ cu concurentii mai mici, integrarea Bitcoin in sistemul de plati al celor de la PayPal a fost destul de lent.


Bitcoin poate fi utilizata ca si celelalte valute emise de banci nationale, insa moneda virtuala nu este supusa reglemantarilor oficiale. Bitcoin se bucura de succes, un alte retailer, Overstock, incepand sa accepte platile cu aceasta moneda din luna ianuarie. Compania estimeaza tranzactii cu aceasta moneda echivalente cu un milion de dolari pe luna, pana la sfarsitul anului.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA