Philips DesignLine, un tv SF pentru sufrageria ta

Now Reading
Philips DesignLine, un tv SF pentru sufrageria ta


philips-designline-tv-6Philips rupe o filă din literatura Science Fiction şi vine cu televizorul DesignLine. Este o bucată de sticlă care se propteşte de perete şi îţi umple camera de culoare.

Philips DesignLine nu este un televizor obişnuit, ci televizorul care ar trebui să nu iasă în evidenţă dintr-o sufragerie. Este un panou de sticlă alcătuit din două bucăţi. În partea de sus se regăseşte televizorul propriu-zis, iar în partea de jos este suportul mai atipic, scrie Engadget. Iei panoul, îl sprijini de perete şi se numeşte că ţi-ai instalat propriul televizor desprins din filmele şi literatura SciFi.

DesignLine nu este însă doar de design, cum îi spune şi numele, ci vine cu câteva dotări remarcabile. Ecranul are o rezoluţie full HD, capabil 3D şi continuă reproducerea culorilor dincolo de margine (ambient light), iar puterea de procesare este dată de un cip dual-core. Pe lista de porturi se înscriu 3 USB, 4 HDMI şi o mufă Ethernet pentru conectare la Internet. Televizorul se poate conecta online şi prin WiFi, cum este capabil şi de streaming video prin Miracast, ca LG Optimus G Pro.

Producătorul susţine că televizorul vine cu un motor de procesare Perfect Pixel HD şi televizorul este dotat şi cu o tastatură virtuală. Philips DesignLine este un smart TV şi chiar dacă nu se înscrie în moda 4K captează atenţia. Vor fi două modele de Design Line, cel mai mare are dimensiunile de 1,1×1,2×0,04 metri.


Adevarul.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA