Philips prezinta HUE, tehnologia inteligentă pentru casă

Now Reading
Philips prezinta HUE, tehnologia inteligentă pentru casă


Philips ne prezinta HUE, noul sistem de control al iluminatului de la distanță ce poate simula prezenta acasa a proprietarilor plecati in vacanta.

Cercetările realizate de Philips Lighting dezvăluie că majoritatea oamenilor se tem să-şi lase casa nesupravegheată pe durata concediilor. Chiar dacă o treime (36%) din cei care pleacă în concedii iau măsuri pentru a-şi pregăti proprietatea numai în ziua sau chiar orele dinainte de plecare, la nivel global, 81% dintre cei intervievaţi se tem să-şi lase casa nesupravegheată. Astfel, tehnologia inteligentă pentru casă, Philips Hue, ar putea reprezenta o modalitate eficientă de a diminua nivelul stresului din concedii, aproape jumătate dintre respondenţi (45%) afirmând că ar fi mai puţin îngrijoraţi dacă ar putea automatiza luminile în casă atunci când se află departe, prin intermediul telefonului.

Codruța Marin, Key Account Manager Consumer Channel, Philips Lighting Romania

“Ne place să credem că o casă inteligentă este o casă “ușor de utilizat” chiar şi atunci când vrem să plecăm liniştiți în vacanță. Ca răspuns la această nevoie din ce în ce mai vizibilă, a consumatorilor de tehnologie modernă, am introdus sistemul de iluminat smart, Philips Hue, cu opțiunea de control de la distanţă bazată pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu ușurință a scenariilor de lumină prestabilite, în funcție de preferințe şi stare de spirit. Acest lucru, pe lângă multe alte aplicații ale sistemului Philips Hue, ne permite să ne programăm luminile să se aprindă şi să se stingă ori de câte ori dorim, de oriunde din lume”, spune Codruța Marin, Key Account Manager Consumer Channel, Philips Lighting Romania.

Preluaţi controlul în această vară
Dacă plecaţi într-o vacanţă mai lungă, Philips Hue vă poate simula prezenţa acasă. Această caracteristică cheie a aplicaţiei Hue prezentă încă de la lansarea sa din 2012 a fost actualizată în cea mai recentă aplicaţie Hue (2.14), ceea ce înseamnă că acum puteţi să aprindeţi şi să stingeţi luminile de la distanţă sau să le programaţi să se aprindă şi să se stingă automat în anumite momente din zi sau noapte. Noua actualizare permite, de asemenea, introducerea setării aleatorii, astfel încât luminile să imite rutina zilnică normală. Prin intermediul aplicației se pot seta intervalele de lumină pentru fiecare cameră în parte sau pentru întreaga locuinţă în funcție de zile sau durată.

PUBLICITATE

Persoanele cu vârsta între 18 şi 24 de ani au fost cele mai deschise spre utilizarea tehnologiei pentru a uşura aceste probleme legate de vacanţe.

Principalele griji atunci când plecăm în vacanță, ar fi:
• Să nu fim jefuiți în timp ce suntem în concediu – 51%
• Să nu fi uitat dispozitive electrice în priză, precum fierul de călcat, placa de păr sau cuptorul – 32%
• Udarea plantelor din casă sau din grădină – 30%
• Animalele de companie lăsate singure acasă – 25%
• Trecătorii care ar putea observa că nu e nimeni acasă dacă nu este lumină în interior – 25%
• Uitarea becurilor aprinse 17%

 

Gama Philips pentru acasă cuprinde atât becuri inteligente cu consum redus de energie (clasice sau de tip spot) cât și corpuri de iluminat cu LED integrat.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
100%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA