Platforma pentru studenti Graduo.ro

Now Reading
Platforma pentru studenti Graduo.ro


graduo-400Studenţii români au un nou portal de unde pot să-şi ia material de studiu cu ajutorul colegilor. Astfel, a fost lansat Graduo, un proiect care înseamnă o librărie online pentru materiale universitare.

Portalul românesc dedicat studenţilor clasifică informaţia la nivel de universitate, specializare, an, materie, profesor de curs, autor şi multe altele, fiind un instrument util celor care au nevoie de informaţii.

Librăria online are deja peste 13.000 de utilizatori şi conţine lucrări provenind din 110 universităţi din România, 610 facultăţi, peste 2.500 de specializări şi peste 50.000 materii sunt documentate, anunţă reprezentanţii site-ului într-un comunicat.

Graduo permite accesul permanent la proiecte variate: cărţi, cursuri universitare scanate sau tehnoredactate, proiecte, seminarii, laboratoare, documentaţii, materiale utile şi teme disponibile gratuit sau în schimbul unor puncte valorice, fie cumpărate, fie acumulate prin contribuţie proprie facilitează eforturile studenţilor şi nu numai.

PUBLICITATE

Mai mult decât atât, platforma oferă posibilitatea celor care îşi uploadeaza proiectele de a valorifica materialele relevante care, odată încărcate, pot fi valorificate la fiecare download prin acumularea de puncte sau credit.
Calitatea documentelor este verificată de moderatori, iar previzualizarea materialelor conferă siguranţă utilizatorului că va beneficia de un material util.

www.graduo.ro este o platformă interactivă care asigura un sistem de ratinguri si comentarii si, pe termen lung, îşi propune să devină cea mai la îndemână şi de încredere sursă de informare pentru studenţii care îşi doresc să-şi eficientizeze procesul de învăţare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
100%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA