Platforma Seenow renunta la continutul platit

Now Reading
Platforma Seenow renunta la continutul platit


Platforma de continut video-on-demand si tv online Seenow, a renuntat de la inceputul acestei luni la toate optiunile sale platite si anunta ca incepand cu 1 iulie tot continutul platformei va fi gratuit.

Incepand cu aceasta luna Seenow nu mai ofera nici un pachet suplimentar in afara de pachetele de posturi tv online, insotite de posturi de radio si o arhiva de inregistrari ale emisiunilor anumitor posturi tv.

Seenow TV ofera acces la o grila de peste 40 de canale TV locale si internationale din diverse categorii de interes: stiri, filme, documentare, generaliste, animatie, muzica, spiritualitate si altele. In plus, Seenow iti ofera acces la librarii de emisiuni inregistrate de la canale TV locale.

In trecut, Seenow a oferit acces si catre o serie de canale tv premium dar avea de asemenea si ofertpe pentru urmarirea meciurilor de fotbal din Liga 1 precum si filme, seriale, documentare si desene animate.

PUBLICITATE

Marea majoritate a posturilor tv disponibile acum pe platforma Seenow sunt canale Free-To-Air cu exceptia canaelelor AXN. Numarul de posturi tv ce pot fi urmarite pe platforma se ridica la aproximativ 40 de canale.
seenowunnamedunnamed (1)unnamed (2)
Serviciul este disponibil pe internet la adresele www.seenow.ro, http://m.seenow.ro sau pe telefon, tableta si Smart TV prin intermediul aplicatiilor dedicate din App Store, Google Play, Smart Hub, LG Apps si Windows 8 Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA