PlayerUnknown’s Battleground este disponibil pe dispozitivele mobile

Now Reading
PlayerUnknown’s Battleground este disponibil pe dispozitivele mobile


Daca sunteti fani PlayerUnknown’s Battlegrounds aka PUBG si va atrage ideea de a bate inamici, veți fi bucuroși să știți că jocul de tip multiplayer este acum disponibil pe Android și iOS gratuit în SUA și alte 122 de regiuni de pe glob.

Titlul ce va permite sa concurati impotriva altor 100 de jucători, a fost lansat saptamana trecuta pe mobil în Canada. Tencent Games din China este compania care a dezvoltat versiunea mobilă în colaborare cu PUBG Corp, si lanseaza titlul treptat în întreaga lume. Deși compania a anunțat oficial numai versiunea americană, el este disponibil la nivel global.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, PUBG este un shooter third-person, care vă arunca dintr-un avion pe o insulă cu alte 99 de persoane; pentru a câștiga, trebuie să fii ultima persoană aflată in viata la finalul rundei. Insula este vastă, astfel încât este posibil să nu vă întâlniți cu alți jucători pentru o perioada de timp când aterizați pentru prima oară acolo. Cu toate acestea, veți fi forțați să vă deplasați într-o zonă mai mică pe hartă, pe măsură ce regiunea redată va deveni din ce in ce mai mică în timp – ceea ce va duce la întâlniri mai frecvente și la acțiuni sângeroase.

pubg

Puteți juca solo, cu un prieten sau într-un grup de patru persoane care raman împreună cât mai mult posibil. În timpul fiecărei runde, veți dori să colectati armuri, arme și alte elemente care vă pot ajuta să rămâneți în viață, precum și vehicule care vă vor oferi un avantaj pe măsură ce traversați insula. Ca și în majoritatea jocurilor gratuite pentru telefoane mobile, există achiziții în aplicație pentru a debloca articole cum ar fi îmbrăcămintea.


Versiunea de mobil este foarte asemenatoare cu cea de PC în ceea ce privește grafica și performanța, precum și dimensiunea hărții și experiența generală. Unele lucruri sunt de fapt mai simple și mai ușoare (cum ar fi preluarea automată a articolelor) pe telefonul mobil, dar este totuși la fel de stresantă ca și versiunea originală.

Daca jocul va face cu ochiul, puteti sa descarcati PUBG pentru iOS si Android in mod gratuit.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA