PlayStation 4, lansat la New York

Now Reading
PlayStation 4, lansat la New York


Poate cel mai asteptat gadget din ultima perioada a fost noul PlayStation 4. El costa 400 de dolari in Statele Unite si are 8 GB GDDR5. Noua consola este momentan disponibila in Statele Unite, urmand ca din 29 noiembrie sa ajunga sip e rafturile magazinelor din Europa.

PS4 are specificatii bune si un pret competitiv, cu 100 de dolari mai mic decat cel al rivalei de la Microsoft, Xbox One.

Primul american care are in posesie un PS4 este Jowy Chiu, care a stat la coada 20 de ore pentru a-si lua gadgetul si pentru a avea parte de gratuitatile oferite de Sony pentru primii clienti. Numarul de cumparatori interesati de Playstation 4 a fost de asemenea impresionant, numai putin de 1 milion de unitati au fost vandute in doar 24 de ore.

In comparatie cu ultimul model de PlayStation, lansat in 2006, cel de acum vine cu specificatii uluitoare: 8 GB GDDR5, procesor AMD Jaguar x86-64, cu opt nuclee. De asemenea, gasim un GPU integrat, cu 18 unitati de procesare AMD Radeon cu arhitectura GCN si o putere de porcesare de 1.84 TFLOPS, un HDD de 500 de GB, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, doua porturi USB 3.0 si 3 porturi auxiliare: unul HDMI, unul AUX si unul Digital Out.

PUBLICITATE

PlayStation 4 Eye vine si cu doua camere de 1280×800 pixeli cu f/2.9 si focus fix, iar distanta minima de focalizare este de 30 de cm, unghiul de vedere fiind de 85 de grade.

PlayStation 4 vine impreuna cu controllerul DualShock 4, care are touchpad capacitiv, un light bar cu 3 LED-uri, giroscop pe 3 axe, accelerometru pe 3 axe, vibratie, difuzor mono, port micro USB, port pentru casti, baterie de 1000 mAh.

controller004

Pe lista de vesti bune mai trecem faptul ca PlayStation 4 nu are nevoie permanenta de o conexiune la Internet sau de check-in-uri regulate cu reteaua. Iar de laudat este faptul ca Sony este dispus sa piarda cu noua sa consola, la fiecare unitate ramanand fara 60 $, bani pe care spera sa-i recupereze ulterior din servicii.

PS4-fan-design-3


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA