Primele imagini din FIFA 15 au fost facute publice la E3

Now Reading
Primele imagini din FIFA 15 au fost facute publice la E3


Chiar daca Electronic Arts nu a avut parte de cea mai reuşită conferinţă de presă de la E3 2014, studiourile din cadrulEA Sports au reuşit să salveze cât de cât situaţia. Bineînţeles, vedeta a fost FIFA 15, joc ce a primit un prim trailer de gameplay, precum şi veşti excelente legate de versiunea sa pentru PC.

Astfel, EA Sports a confirmat în mod oficial că FIFA 15 pentru PC va folosi Ingnite Engine, aceeaşi tehnologie din spatele ediţiei next gen a jocului si va fi identic ca grafică, gameplay şi specificaţii cu ediţiile pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

FIFA-15-Screenshot-Emotional-Intelligence

De asemenea, a fost confirmată data de lansare: FIFA 15 va fi lansat în Europa pe 25 septembrie 2014 . Pe lângă PC, PS4 şi Xbox One, FIFA 15 va beneficia şi de ediţii pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Mai jos puteţi consultacerinţele de sistem necesare pentru a rula versiunea de PC a jocului.

FIFA-15-Messi-Image

Cerinţe de sistem minime:
• OS: Windows V/7/8/8.1 -64-bit
• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
• RAM: 4GB
• Hard Drive Space Required: 15.0 GB
• Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
• DirectX: 11.0

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA