Primele secvente de gameplay din MOTO GP 13

Now Reading
Primele secvente de gameplay din MOTO GP 13


Milestone Studio a făcut publice primele secvenţe de gameplay din MotoGP 13: un tur al circuitului Mugello din Italia, la ghidonul motocicletei lui Jorge Lorenzo.

MotoGP 13 are la bază un motor grafic complet nou, fiind aduse îmbunătăţiri importante în ceea ce priveşte reproducerea circuitelor, a mediilor de joc, precum şi optimizări la capitolele control şi fizică realistă.
Va exista de un mod Carieră, prin intermediul căruia va putea fi parcurs un sezon MotoGP complet, precum şi de modalităţi de joc mai rapide, precum IRTA Test (teste realizate de International Road Racing Teams Association în presezon) sau Quick Race. Nu va lipsi nici componenta multiplayer, inclusiv splitscreen, iar producătorii vor oferi update-uri constând în probe şi evenimente inspirate din întrecerile reale din sezonului 2013 al competiţiei MotoGP.

MotoGP 13 va fi lansat în luna iunie a acestui an, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita.

Sursa: Go4Games.ro


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JVd8luZcZ5U[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA