Primul canal 4K/UHD disponibil pentru piata din Romania

Now Reading
Primul canal 4K/UHD disponibil pentru piata din Romania


FUNBOX 4K/UHD este primul canal de televiziune lansat pe piata din Romania ce le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a viziona programe la o rezolutie de inalta calitate.

Tehnologia 4K permite o experienta superioara de televiziune oferind mai multe nuante, detalii si contrast de o acuratete de patru ori mai mare decat standardul Full HD 1080p. Pentru a se reusi acest lucru este nevoie de un televizor 4K si un media-box special.

Primul canal 4K disponibil pe piata din Romania va fi disponibil in grila de programe a operatorului Ines Group. Potrivit unui comunicat de presa al acestuia, programele difuzate pe FUNBOX 4K/UHD vizeaza domenii precum: calatorii si natura (cele mai frumoase si mai misterioase locuri din lume), documentare (atractii unice din punct de vedere istoric si cultural), arta si cultura (seriale despre arta sau opera live, secrete istorice, mistere stiintifice si raspunsuri la intrebari cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai salbatice locatii), filme si seriale TV (productii premiate la festivaluri internationale).

image-2016-10-27-21379928-41-primul-canal-standard-4k-din-romania

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, va fi disponibil pentru clientii iNES IPTV prin tehnologia de acces internet gigabit prin fibra optica – GPON. Pentru a oferi acces la beneficiile noii platforme (conexiune gigabit la Internet si televiziune 4K/UHD), compania iNES GROUP a initiat la inceputul anului 2014 un amplu proces de migrare a retelei de abonati rezidentiali catre noua tehnologie – GPON.


Noul canal Funbox 4K/UHD va fi disponibil intr-un pachet de servicii de internet, telefonie fixa si peste 200 de canale TV, la un pret de 50 de euro pe luna. Ines Group isi desfasoara activitatea in Bucuresti si este unul din cei mai importanti operatori independenti din capitala.

Pe de alta parte Funbox, este un canal tv ce apartine grupului media SPI International/Filmbox.

Piata de televizoare 4K/UHD din Romania ofera produse al caror pret incep de aproximativ 5000 de lei si urca in functie de diagonala si alte functionalitati.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
20%
Imi place
40%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
40%
About The Author
IT MANIA