Primul episod din Game of Thrones – Iron From Ice, disponibil gratuit

Now Reading
Primul episod din Game of Thrones – Iron From Ice, disponibil gratuit


Tell Tale Games ne ofera gratuit primul episod al jocului Game Of Thrones lansat in 2015 si care a avut parte de sase episoade.

Jocul va permite sa intrati in pielea personajelor din Game Of Thrones, actiunea prezentand personaje noi din poveste dar si cele deja cunoscute. Intreaga actiune si evolutie in joc se bazeaza pe alagerile pe care le faceti.

Mai jos sesiunea noastra de gaming LIVE din Game of Thrones Iron from Ice.

Personajele din joc:

PUBLICITATE

Daca aveti o consola XBOX ONE merita sa incercati un titlu gratuit ce va ofera 2 ore de actiune. Pentru celalate episoade puteti alege sa cumparati DLC-uri.

Povestea episodului 1 Game of Thrones Iron from Ice:

La nunta rosie, bancherul Lord Gregor Forrester si mostenitorii sai Rodrik sunt ucisi de familia Frey. Ultimul cuvânt al lui Forrester, catre ostasul sau Gared, este că trebuie să-l protejeze pe North Grove. Gared scapă de masacru și a ajuns în siguranță în fortăreața Forrester Ironrath pentru a aduce știri despre moartea lui Gregor și a lui Rodrik. Ethan Forrester, al treilea fiu al lui Gregor, devine capul casei. Ethan va trebui să decidă pe cine să numească Gardian; și cum să pedepsească un servitor al casei prins la furat. Gared este trimis la Zid pentru a scăpa de răzbunarea ascendentului familei Bolton, iar Lady Forrester trimie instrucțiuni fiicei sale Mira, aflata in slujba lui Margaery Tyrell, să caute sprijin pentru familia ei la curtea din King’s Landing. Lady Forrester îi trimite de asemenea pe fratele ei, Malcolm, să il caute in Essos pe fiul său exilat Asher, în speranța că le poate sprijini. Dar tânărul moștenitor al casei Forrester, Ethan, este totuși ucis de Ramsay Snow, bastard și trimis al noului stapan al Nordului, Roose Bolton, pentru a obține controlul averii valoroase a familiei Forrester. Ludd Whitehill îl ia pe Ryon ostatic și lasă o garnizoană a armatei sale la Ironrath.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA