Pro Evolution Soccer 2018 DEMO [video]

Now Reading
Pro Evolution Soccer 2018 DEMO [video]


Konami a lansat pe piata versiunea DEMO a noului Pro Evolution Soccer 2018 ce urmeaza sa fie lansat in versiune completa pe 12 septembrie 2017 in SUA si 14 septembrie in Europa.

Versiunea DEMO contine doua tipuri de joc, Exhibition Match si Co-op local cu pana la 3 coechipieri. De asemenea jucatorii au la dispozitie cateva echipe licentiate din Europa, America de Sud si 3 echipe nationale. Este vorba despre Barcelona, Borussia Dortmund și Inter Milan, printre altele, sau dintre cele Sud Americane precum Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate sau Colo-Colo. De asemenea se pot alege și dintre 3 echipe naționale: Argentina, Brazilia și Germania.

Cei care vor incerca jocul vor putea sa joaca pe stadioanele echipelor de fotbal Barcelona si Borussia Dortmund.

Pro Evolution Soccer 2018 DEMO este disponibil pentru PC, consolele XBOX si Playstation 4 si ocupa numai putin de 4 GB spatiu de stocare.

PUBLICITATE

Gameplay PES (Pro Evolution Soccer) 2018 DEMO:

>> Oferte de pret pentru PES 2018


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA