Procesor nou pentru telefoanele LG

Now Reading
Procesor nou pentru telefoanele LG


Producatorul LG a anuntat o schimbare importanta care va fi prezenta pe viitoarele smartphoneuri ale companiei. Acestea, inclusiv modelul G3 Screen, vor avea un procesor produs chiar de compania sud-coreeana.

LG este hotarata sa tina pasul cu companiile Apple si Samsung, asa ca face un pas important in acest scop, scrie Engadget. Modelul G3 Screen, care va fi lansat in scurt timp in Coreea de Sud, este primul care beneficiaza de noua tehnologie.

Procesorul va fi unul de tip octa-core, denumit NUCLUN, el fiind bazat pe designul celui cunoscut sub denumirea ARM big.LITTLE. Si Samsung a folosit acelasi tip de platforma pentru procesoarele din seria Exynos de tip octa-core.

NUCLUN are patru componente de 1,5 GHz pentru sarcinile grele care trebuie indeplinite, alaturi de alte patru de 1,2 GHz, destinate operatiunilor mai usoare, acestea ajutand si la economisirea energiei din baterie. Pana acum, smartphone-urile LG s-au bazat pe procesoare produse de compania Qualcomm.

PUBLICITATE

Noul G3 Screen, ce urmeaza sa fie lansat, are trasaturi tehnice ce sunt demne de luat in seama. Telefonul are un ecran mare, de 5,9 inchi si o rezolutie de 1080p, dar si conectivitate de tipul LTE-A. Viteza de descarcare intr-o asemenea retea poate ajunge chiar si la 225 Mbps.

procesorlg

Expertul Jong-seok Park este de parere ca noua strategie a LG va ajuta aceasta companie sa aiba o flexibilitate mai mare pentru proiectele din viitor. Nu se poate anticipa insa cat de mare va fi succesul procesorului NUCLUN in afara Coreei de Sud, insa e bine de stiut ca platforma Exynos a intampinat dificultati insemnate la inceput.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA