Program de loializare de la Google pentru dezvoltarea serviciului Maps

Now Reading
Program de loializare de la Google pentru dezvoltarea serviciului Maps


Gigantul american Google a lansat in acest an aplicatia Google Local Guides, prin intermediul careia utilizatorii din toata lumea pot contribui la extinderea serviciului Google Maps, prin completarea de informatii cu privire la locatiile pe care acestia le frecventeaza sau prin insemnarea de noi locatii pe harta Google, scriu cei de la Hotnews.

De curand, odata cu noile sale actualizari, Google si-a imbunatatit si sistemul prin care rasplateste ghizii locali, asa incat fiecare utilizator care contribuie cu informatii, descrieri sau recenzii este plasat la un anumit nivel de contributie in functie de care primeste, in schimb, diferite beneficii.

Printre beneficiile de care se pot bucura cei care contribuie la dezvoltarea serviciului se afla posibilitatea de stocare de informatii pana la 1TB pe Google Drive pentru 2 ani. Cele mai mici recompense constau in acces mai rapid la anumite proiecte aflate in dezvoltare la Google .

Mai multe informatii despre beneficiile pe care le ofera Google pentru ghizii locali si conditiile de inscriere gasiti pe blogul companiei, aici.


 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA