Project Aura, succesorul Google Glass

Now Reading
Project Aura, succesorul Google Glass


Potrivit unui raport, gigantul american Google lucreaza la trei noi dispozitive sub umbrela unui nou proiect denumit Aura.

Project Aura este succesorul lui Google Glass, pe care compania americana a decis sa il denumeasca Enterprise Edition la inceputul acestui an. Pe langa ochelarii inteligenti, Google lucreaza si la alte doua dispozitive fara lentile ce se monteaza pe cap si care se bazeaza pe surse audio.

Zvonurile spun ca aceste doua noi dispozitive se bazeaza pe modelul Google Glass dar vor veni fara lentile. Sunt ca un fel de casti purtate pe cap. Echipa care lucreaza la acest proiect spune ca noile gadgeturi sunt destinate mai degraba segmentului sport si ar urma sa fie lansate in cursul anului viitor.

Proiectul Enterprise Edition, succesorul Google Glass este in curs de dezvoltare. Google va imbunatati hardware-ul  ochelarilor si va veni de asemenea si un aspect nou pentru gadget.

PUBLICITATE

google-glass-100528641-primary.idge

Vor fi aduse imbunatatiri si la capitolul autonomia bateriei, conectivitate WiFi si un management mai bun al incalzirii dispozitivului. Google va creea si o baterie externa ce va putea fi atasata dispozitivului sub forma unui magnet


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA