Publicitate si parteneriate

IT MANIA va ofera posibilitatea promovarii produselor companiei dumneavoastra in cadrul emisiunii de tehnologie IT MANIA si promovarii online pe website-ul emisiunii www.itmaniatv.com.

PUBLICITATE PE WEBSITE-UL www.itmaniatv.com.

Pentru publictate pe website-ul  www.itmaniatv.com puteti apela una din urmatoarele solutii:

  1. Spatii publicitare sub forma de bannere, ferestre pop-up, peel down, background cu link. Formate acceptate pentru bannerele publicitare pot fi fisiere tip .jpg, .png, .gif sau clipuri video;
  2.  In cazul in care doriti un management mai bun al costurilor si cheltuieilor pe campanii publicitare bugetate puteti folosi reteaua de publicitate Adwords. Site-ul www.itmaniatv.com este prezent/disponibil pentru targetarea de reclame in cadrul retelei Google Adwords. Pentru targetarea reclamelor dvs. prin intermediul acestei retele publicitare puteti folosi sectiunea Display Network a campaniei dumneavoastra publicitare unde puteti adauga linkul www.itmaniatv.com.
  3. REVIEW–URI PENTRU PROMOVAREA PRODUSELOR PE WEBSITE-UL www.itmaniatv.com presupun prezentarea de recenzii ale produselor dumneavoastra in cadrul website-ului prin punerea la dispozitia redactorilor a unor produse destinate testarilor si prezentarilor in cadrul unor emisiuni sau website-uri de specialitate.
  4. ORGANIZAREA DE CONCURSURI CU PREMII PE SITE—ul www.itmaniatv.com.
  5. ADVERTORIALE (texte sau comunicate de presa, ce pot contine linkuri externe, asupra carora editorii nu intervin cu opinii si comentarii si alte date).**

* Perioada de desfasurare a unei campanii publicitare prin afisarea de bannere este lunara.
** Pentru detalii complete despre modalitatea de contractare a unui advertorial pe site va rugam se trimiteti un mail la adresa mentionata mai jos. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns cu detaliile complete.

Persoanele interesate sa achizioneze spatiu publicitar pe acest website sunt rugate sa trimita un email la adresele chirea.bogdan@gmail.com si contact@itmaniatv.com.

COMUNICATE DE PRESA:

Companiile interesate pot remite catre noi comunicate de presa pe adresele de e-mail chirea.bogdan@gmail.com si contact@itmaniatv.com urmand ca acestea sa fie afisate pe www.itmaniatv.com [*]

[*] Prin transmiterea comunicatelor de presa se intelege text insotit de o imagine si/sau video. Ne rezervam dreptul de a nu publica integral comunicatul de presa sau de a adauga opinii, comentarii sau alte detalii. In cazul in care detineti un website dedicat special comunicatelor de presa sau prezentarii produselor dumneavoastra va rugam sa ne acordati dreptul preluarii materialelor si informatiilor prezentate pe website-urile dumneavoastra.

Schimb de link-uri si parteneriate pe website-ul itmaniatv.com

Website-ul www.itmaniatv.com ofera si pobilitatea de a face schimb de link-uri. Acest lucru presupune postarea unui link de partener, postarea de articole sau de inregistrari ale emisiunii IT MANIA, pe alte website-uri decat acesta. In cazul in care doriti sa promovati emisiunea sau acest website pe site-ul vostru va rugam sa ne instiintati pe adresa de e-mail chirea.bogdan@gmail.com. Inainte de a trimite emailul va rugam sa nu uitati sa ne trimiteti adresa site-ului precum si link-ul unde a fost mentionat site-ul www.itmaniatv.com. Link back catre site-ul vostru se va face dupa verificarea site-ului propus. Va rugam sa retineti ca ITMANIATV.com nu va promova site-uri cu continut piratat (download ilegal, torrent, crack), site-uri cu continut indoielnic, fara domeniu propriu (cu exceptia blogurilor personale), site-uri aflate in constructie.

Pentru parteneriate, cum ar fi promovarea de evenimente legate de tehnologie, ne puteti contacta la adresele de mail contact@itmaniatv.com si chirea.bogdan@gmail.com. Va rugam sa atasati o prezentare a evenimentului, alte materiale precum comunicate de presa, imagini, video sau bannere publicitare urmand sa fie solicitate ulterior.

PROMOVARE IN CADRUL EMISIUNII IT MANIA

Solutii de promovare pentru produsele dumneavoastra in cadrul editiilor emisiunii:

  1. Prezentarea de review-uri despre produsele dumneavoastra in cadrul emisiunii prin punerea la dispozitia emisiunii a unor produse destinate testarilor si prezentarilor in cadrul unor emisiuni sau website-uri de specialitate;
  2. Prezentarea produselor lansate sau promovate de dumneavoastra: pot fi interviuri, videoclipuri realizate de specialistii companiei dumneavoastra, relatari de la evenimente organizate de dumneavoastra;
  3. Prezentarea unor produse lansate sau ce urmeaza sa fie lansate prin punerea la dispozitia emisiunii a unor materiale promotionale cum ar fi videoclipuri cu prezentari ale produsului (reclame de lansare, unboxing etc.), imagini si/sau comunicate de presa cu date tehnice ale produsului.
  4. Sponsorizarea emisiunii prin afisarea emblemei companiei la inceputul si finalul emisiunii

[*] Prin trimiterea materialelor video sunteti de acord cu folosirea acestora in cadrul emisiunii si publicarea acestora (parti din acesta) in spatiul online. Difuzarea materialului nu va fi prioritara (cu exceptia cazului in care acesta are statut de material publicitar). Asupra continutului descrierii produsului, realizatorul emisiunii isi rezerva dreptul de a emite comentari si opinii.

Pentru publicitate in cadrul emisiunii IT MANIA ne puteti contacta la adresele contact@itmaniatv.com si chirea.bogdan@gmail.com.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.