Publicitate si parteneriate

IT MANIA este un proiect online idependent freelancer si nu este reprezentat de o entitate economica/persoana juridica. Publicatia este deschisa incheierii de acorduri/conventii in vederea posibilitatii promovarii produselor, serviciilor sau diferitelor evenimente prin intermediul canalelor sale de comunicare. Consultati optiunile de mai jos pentru a alege modalitatea potrivita de promovare:

In cazul in care doriti un management mai bun al costurilor si cheltuieilor pe campanii publicitare bugetate (rapoarte financiare, facturi etc.) puteti folosi reteaua de publicitate Adwords. Site-ul www.itmaniatv.com este prezent/disponibil pentru targetarea de reclame in cadrul retelei Google Adwords. Pentru targetarea reclamelor dvs. prin intermediul acestei retele publicitare puteti folosi sectiunea Display Network a campaniei dumneavoastra publicitare unde puteti adauga linkul www.itmaniatv.com.

Publicatia IT MANIA accepta publicarea de articole de tip advertorial, ce contin link-uri publicitare catre alte site-uri.

ADVERTORIALELE pot fi reprezentate de texte sau comunicate de presa, ce pot contine linkuri externe, asupra carora editorii nu intervin cu opinii si comentarii si alte date.

Articolele de tip advertorial trebuie sa se incadreze in mod obligatoriu in subiectele si tematica site-ului si pot fi scrise de advertiseri sau de catre publisher.

Orice articol de tip advertorial este analizat in prealabil iar publicatia isi rezerva dreptul de a refuza un articol daca acesta nu se incadreaza in politica editoriala a site-ului.

Pentru contractarea unui articol de tip advertorial se incheie in mod obligatoriu un acord/contract de colaborare in care sunt trecute obligatiile ambelor parti, preturi si modalitati de plata. Nu publicam articole de tip advertorial fara a avea semnat un acord in acest sens.

Pentru detalii complete despre modalitatea de contractare a unui advertorial pe site va rugam sa trimiteti un mail. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns cu detaliile complete.

Pentru publictate directa pe website puteti apela la una din urmatoarele solutii:

  1. Spatii publicitare sub forma de bannere, background cu link, clipuri video. Formate acceptate pentru bannerele publicitare pot fi fisiere tip .jpg, .png, .gif sau clipuri video;
  2. ORGANIZAREA DE CONCURSURI CU PREMII PE SITE—ul www.itmaniatv.com.

* Perioada de desfasurare a unei campanii publicitare prin afisarea de bannere este lunara.

Persoanele interesate sa achizioneze spatiu publicitar pe acest website sunt rugate sa trimita un email la adresele chirea.bogdan@gmail.com si contact@itmaniatv.com.

IT MANIA foloseste retelele de afiliere Profisthare si 2Performant. Daca folositi sistemele de afiliere prezentate si doriti o promovare speciala a ofertelor dumneavoastra pe site-ul nostru va rugam sa ne contactati pe adresele de mail pentru dezvoltarea unei campanii de afiliere.

Companiile interesate pot trimite catre noi comunicate de presa pe adresele de e-mail contact@itmaniatv.com, itmaniatv@gmail.com, sau ale editorilor urmand ca acestea sa fie afisate pe www.itmaniatv.com [*]

[*] Prin transmiterea comunicatelor de presa se intelege text insotit de o imagine si/sau video. Ne rezervam dreptul de a nu publica integral comunicatul de presa sau de a adauga opinii, comentarii sau alte detalii. Orice comunicat de presa trebuie sa se incadreze in tematica site-ului si nu vom publica comunicate de presa care imbraca forma unui advertorial/articol platit. Daca acestea reprezinta teme de interes redactorii au libertatea de a modifica articolul, de a il completa, elimina link-uri publicitare s.a. Unele comunicate de presa pot fi preluate si publicate si pe alte site-uri detinute/partenere daca sunt de interes.

In cazul in care detineti un website dedicat special comunicatelor de presa sau prezentarii produselor dumneavoastra ne puteti indica pagina web pentru preluarea materialelor si informatiilor.

Acceptam periodic testarea si publicarea de articole si materiale video sub forma de recenzii. Publicarea de astfel de materiale se face prin semnarea unui acord/conventii in acest sens.

Companiile interesate sa achizioneze spatiu publicitar pe acest website sunt rugate sa trimita un email la adresele chirea.bogdan@gmail.com si contact@itmaniatv.com.

Pentru parteneriate, cum ar fi promovarea de evenimente legate de tehnologie, ne puteti contacta la adresele de mail contact@itmaniatv.com si chirea.bogdan@gmail.com. Va rugam sa atasati o prezentare a evenimentului, alte materiale precum comunicate de presa, imagini, video sau bannere publicitare urmand sa fie solicitate ulterior.

Solutii de promovare pentru produsele dumneavoastra in cadrul editiilor emisiunilor video produse de IT MANIA:

  1. Prezentarea de review-uri despre produsele dumneavoastra in cadrul emisiunii prin punerea la dispozitie a unor produse destinate testarilor si prezentarilor in cadrul unor emisiuni sau website-uri de specialitate;
  2. Prezentarea produselor lansate sau promovate de dumneavoastra: pot fi interviuri, videoclipuri realizate de specialistii companiei dumneavoastra, relatari de la evenimente organizate de dumneavoastra;
  3. Prezentarea unor produse lansate sau ce urmeaza sa fie lansate prin punerea la dispozitia emisiunii a unor materiale promotionale cum ar fi videoclipuri cu prezentari ale produsului (reclame de lansare, unboxing etc.), imagini si/sau comunicate de presa cu date tehnice ale produsului.
  4. Sponsorizarea emisiunilor produse prin afisarea emblemei companiei la inceputul si finalul emisiunii

[*] Prin trimiterea materialelor video sunteti de acord cu folosirea acestora in cadrul emisiunii si publicarea acestora (parti din acesta) in spatiul online. Difuzarea materialului nu va fi prioritara (cu exceptia cazului in care acesta are statut de material publicitar). Asupra continutului descrierii produsului, realizatorul emisiunii isi rezerva dreptul de a emite comentari si opinii.

Pentru publicitate in cadrul emisiunii IT MANIA ne puteti contacta la adresele contact@itmaniatv.com si chirea.bogdan@gmail.com.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Conținutul este gratuit, munca noastră nu !

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Ne sustinem activitatea prin afisarea de reclame pe acest website. Pentru a accesa continutul te rugam sa dezactivezi pluginul Adblock folosit sau sa ne adaugi pe lista de exceptii.

adblock