Quartz, sticla de apa care se curata singura

Now Reading
Quartz, sticla de apa care se curata singura


Trebuie sa recunoastem ca daca avem o sticla pentru apa la munca nu o curatam decat superifical. Sticla Quartz, care a fost expusă la targul de tehnologie CES din Las Vegas, dorește să preia responsabilitatea prin folosirea luminii ultraviolete pentru a se menține curată și cu apă purificata.

Iată cum funcționează Quartz: Capacul flaconului, de aproximativ jumătate de litru, conține o lumină UV-C care se activează la fiecare patru ore. Potrivit producatorului Quartz, lumina UV purifică apa și curata sticla.

Sticla Quartz va costa 99 USD, atunci când va fi vânduta în cursul acestui an. Există deja un interes destul de mare pentru produs, deoarece compania a strans aproape 1,4 milioane de dolari în timpul campaniei de donatii de pe Kickstarter, anul trecut.

Caracteristici

PUBLICITATE

– Incărcăre prin intermediul USB;
– O incarcare durează intre două până la trei luni;
– Disponibila în cinci culori: negru, roz, albastru, alb și menta;
– Izolație dubla pentru a menține lichidele reci pentru 24 de ore sau la cald timp de 12 ore.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA