Ram Boe, un joc de tip puzzle menit sa te relaxeze

Now Reading
Ram Boe, un joc de tip puzzle menit sa te relaxeze


RAM BOE este un joc de puzzle, inspirat din clasicul Sokoban, dar cu un simț diferit. Obiectivul jocului este de a combina blocuri împreună de aceeași runa / culoare, folosind un mamifer drăguț și apoi să le împingi în interiorul fântânii magice. Jocul este setat cu niște idei de puzzle foarte inteligente, astfel încât jucătorul poate să se distreze pentru o lungă perioadă de timp.

Personajul principal din joc este berbecul Boe, numele lui complet este Beauregard Pete, insa producatorii au ales sa foloseasca numele Boe pentru că este scurt.

Boe nu a fost întotdeauna un berbec, el a fost un om de munte curajos, căruia îi plăcea să escaladeze munți și să imbrățișeze copaci . Totul a luat o întorsătură urâtă atunci când a auzit despre un diavol de gheață care teroriza vârfurile munților. Berbecul a hotarat sa mearga să-l învingă, dar nu s-a putut pune cu el. Sufletul său a fost prins într-o piatră de Jotun, dar dupa un timp a scăpat din piatră și a posedat un berbec.

Asta e modul în care s-a născut RAM BOE: o parte om, o parte lână, o parte coarne și o mulțime de parți simpatice. Acum sarcina lui Boe este de a elibera alte suflete de animale închise în rune și să slăbească diavolul de gheață al acestui munte.

PUBLICITATE

– CARACTERISTICILE JOCULUI –

* Un animal drăguț și pufos ca personajul principal
* 40 de nivele de puzzle-uri inteligente
* grafică de desene animate 3D
* Un berbec
* Clasament și realizări
* Un buton de anulare în cazul în care greșești

Jocul este dezvoltat de o echipă de dezvoltatori români și este disponibil pentru platforma Android la prețul de 1 euro.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA