Razer iti transforma telefonul in laptop de gaming cu ajutorul Project Linda

Now Reading
Razer iti transforma telefonul in laptop de gaming cu ajutorul Project Linda


Celor de la Razer le place sa dezvaluie ceva neasteptat la targul de tehnologie CES. Anul trecut a fost un laptop fantastic cu trei ecrane, Project Valerie, si un proiector sub numele de Project Ariana. În acest an, puteți să salutati Project Linda, un laptop alimentat în întregime de telefonul Razer.

Proiectat sub forma unui laptop de 13,3 inci, care arată ca un Razer Blade, Project Linda este puțin mai mult decât o carcasa de aluminiu ce include un ecran. Puneți telefonul în spațiul în care este amplasat în mod normal touchpad-ul, atingeți butonul de andocare de pe tastatura proiectului Linda și, voila, aveți un laptop cu Android pregătit pentru productivitate ușoară și jocuri în mișcare.

Ca un concept, transformarea telefonului Android într-un computer nu este nimic nou. Samsung DeX transformă Samsung Galaxy S8 și Note 8 într-un computer care funcționează deja. Exista de asemenea diferite dongle-uri și aplicații care pot conecta un telefon la un monitor. De asemenea, amintiți-vă de Motorola Atrix Lapdock care facea același lucru, deși a fost afectat de problemele de performanță și nu este atât de elegant realizat ca acesta.

Cel mai interesant aspect al Project Linda este modul în care folosește telefonul Razer. Deși este mult mai puternic decât Atrix, fiind alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 835 de 8 nuclee și de 8 GB de memorie RAM, telefonul nu este folosit doar pentru a alimenta Project Linda; este, de asemenea, o parte fundamentală a unui design inteligent cu ecran dublu.


Implicit, ecranul tactil Razer Phone acționează ca un trackpad, dar dacă conectați un mouse fără fir devine un al doilea ecran, utilizat pentru informații despre meniuri sau statistici suplimentare în anumite jocuri și aplicații. În momentul de față, în stadiul prototipului timpuriu, acesta reflectă pur și simplu ceea ce este afișat pe ecran, dar este clar că Razer vede foarte mult potențial în explorarea în continuare a ideii unui laptop alimentat de la telefon.

Razer nu oferit informatii despre specificatiile interne ale Project Linda, dar știm că are suficientă baterie pentru a încărca telefonul Razer de trei ori și ar trebui să dureze aproape toată ziua dacă este folosit ca un laptop. Veți găsi, de asemenea, 200 GB de spațiu de stocare suplimentar pe care Razer îl vede fie ca fiind folosit ca o copie de rezervă offline a memoriei telefonului dvs., fie ca o modalitate de a descărca fișiere video și de fișiere de dimensiuni mai mari sau pentru aplicații care trebuie utilizate numai cu dispozitivul de andocare.

Project Linda vide, de asemenea, cu iluminarea dinamică Chroma de la Razer pentru tastatura, o mufă audio, un port USB și un port de încărcare USB de tip C. Există, de asemenea, o cameră web de 720p și un microfon dual-array încorporat chiar deasupra afișajului Full HD, în timp ce sunetul vine direct din difuzoarele impresionante ale Razer Phone. Cu toate că Razer spune că va optimiza ieșirea audio atunci când este andocat, sună deja destul de solid ca un mijloc de a oferi sunet de calitate pe un laptop.

Razer are intenția de a continua să avanseze și Project Linda. Prototipul curent are un ecran Full HD, dar planul este să includă un afișaj QHD, de 120Hz – o oglindă exactă a ecranului telefonului Razer.

Ca și în cazul tuturor prototipurilor, Razer nu discută despre posibilele date de lansare sau despre valorile de preț. Daca luam in considerare ca dispozitivul oferă stocare offline, o bancă de alimentare, o tastatură și un ecran de laptop, nu am putea anticipa că acesta este un produs ieftin. Oricum Razer nu este cunosucta ca o companie ce produce dispozitive low-cost.

Există, de asemenea, o piață relativ mică pentru un astfel de dispozitiv, deoarece nu toti posesorii de Razer Phone ar fi interesatu de produs. Dar acest concept, este absolut incredibil. Sperăm că va stimula alți producători să înceapă să se gândească la telefoanele lor într-un mod similar, mai ales că – pentru o mulțime de oameni – un smartphone este singura lor conexiune la internet.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
100%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA