Razer pregateste lansarea primului telefon de gaming

Now Reading
Razer pregateste lansarea primului telefon de gaming


Zvonurile conform carora Razer se pregateste sa lanseze un smartphone pentru gameri devin din ce in ce mai credibile. Compania face teasing pentru un eveniment ce urmeaza sa aiba loc pe data de 1 noiembrie prin intermediul unei imagini in care un tanar tine in mana un telefon.

Toate datele tind sa ne indrepte spre faptul ca Razer profita din plin de proaspata achizitie a companiei Nextbit, un producator cunoscut pentru telefonul Robin, un telefon care stoca toate datele incloud.

Despre evenimentul din 1 noiembrie, Razer s-a ferit sa ofere prea multe informatii, spunand doar ca va dezvalui cele mai importante proiecte de pana acum.

Despre telefonul de gaming de la Razer nu se stiu prea multe lucruri, dar nu ar fi surprinzator daca se va pune accentul pe display, performante si sunet, daca luam in considerare faptul ca evenimentul se promoveaza cu ajutorul unor cuvinte cheie precum “urmareste, asculta, joaca-te”.

PUBLICITATE

Nextbit are experienta in designul de telefoane dar una din realizarile sale a fost spatiul de stocare mai mare datorita faptului ca telefonul incarca automat in cloud datele de la aplicatii mai putin folosite, pentru a economisi spatiul de pe telefon. Nu ar fi socant daca aceasta caracteristica ar reveni, chiar daca acum ea ar putea fi folosita pentru jocurile instalate pe telefon.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA