Retele sociale care te platesc pentru postari

Now Reading
Retele sociale care te platesc pentru postari


Facebook, Twitter si majoritatea celorlalte retele sociale sunt construite pornind de la premisa ca aproape orice ar trebui sa fie impartasit si impartit intre utilizatori. Mai putin banii pe care postarile lor ii produc. Cel putin doua alte servicii similare incearca sa schimbe acest lucru.

Ca si alte retele de socializare gratuite, Bubblews vrea sa se finanteze publicand reclame care au legatura cu interesele utilizatorilor. Cu toate acestea, reprezentantii retelei de socializare promit utilizatorilor ca nu vor urmari alte site-uri pe care acestia le acceseaza, ci, mai degraba, vor sa obtina informatii din postarile lor, care trebuie sa aiba un numar minim de caractere.

Bubblews, este o retea sociala care a iesit din variata de teste si plateste utilizatorii pentru postarile care atrag trafic si advertiseri. Algoritmul compensatiilor oderite de Bubblews este complex. Se bazeaza pe numarul de click-uri pe care o postare il primeste sau alte activitati pe care acea postare o starneste pe retea. Practic, utilizatorii primesc un cent pe vizualizare sau comentariu. Bubblews are in plan sa plateasca utilizatorii in momentul in care acestia fac 50$.
Toate postarile de pe Bubblews sunt publice. Site-ul a fost accesat, de la lansarea versiunii beta (de test, n.r.), in 2012, de aproximativ 20 de milioane de persoane din intreaga lume si cateva zeci de mii au publicat continut pe aceasta retea de socializare.

 

Cu toate astea creatorii site-ului nu incurajeaza lumea sa creada ca vor putea sa renunte la joburi si ca vor castiga bani frumosi de pe urma site-ului. Scopul platilor catre utilizatori este acela de a arata ca utilizatorii de retele de socializare nu ar trebui sa se simta exploatati.

PUBLICITATE

Ramane de vazut acum cat de mult succes vor avea aceste initiative si daca actualele retele de socializare se vor simit amenintate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA