Robotul umanoid Sofia se pregateste sa intre in bucatarie [video]

Now Reading
Robotul umanoid Sofia se pregateste sa intre in bucatarie [video]


Pentru prima oară în România, un show de gătit are ca invitat special un robot. Sophia, robotul umanoid extrem de avansat, este invitata specială al celui de-al treilea episod Bucătar după Ureche, ce poate fi urmărit pe site-ul Lidl  sau pe canalul de Youtube Lidl România. Lidl este primul retailer cu care Sophia the Robot a colaborat până acum.

În primul show de gătit marca Lidl, Bucătar după Ureche, Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits demonstrează că oricine poate găti rețete aparent sofisticate, dacă indicațiile primite sunt pe înțelesul tuturor.

Cele două gazde au invitați speciali, cărora Andrei Aradits le oferă indicații pentru realizarea unui preparat gătit, în același timp, de către Chef Florin Dumitrescu, aflat în spatele unui paravan, și, deci, fără a putea fi urmărit de invitatul care a acceptat provocarea.

Dacă în primele două episoade, invitații care au gătit pe scena Bucătar după Ureche au fost personalități îndrăgite de români, cea de-a treia ediție a emisiunii aduce în bucătărie un personaj celebru în toată lumea, Sophia the Robot, primul robot cu cetățenie, aflată pentru prima oară în România și pentru prima oară la un show de gătit. Și tocmai pentru că invitatul este unul deosebit, lucrurile iau o turnură neașteptată, iar Sophia îi pune pe Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits într-o reală dificultate în a ține pasul cu ea.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA