Rockstar anunta GTA Online: The Doomsday Heist

Now Reading
Rockstar anunta GTA Online: The Doomsday Heist


Grand Theft Auto V nu a mai primit continutul aditional de tip story mode, dar Rockstar Games pare să facă acest lucru cu următorul add-on pentru GTA Online.

Se pare insa ca “The Heist Doomsday” va fi insa un add-on ce ii va captiva si mai mult pe utilizatori. Publisher-ul a publicat si un trailer din care reiese faptul ca utilizatorii vor putea sa fure un autovehicul militar de suprafață, vor putea explora Muntele Chilliad sau vor interacționa cu un lunetist AI numit Clifford. Utilizatorii nu vor primi un jetpack, insa vor putea sa survoleze cerul într-o mașină zburătoare și sa foloseasca aceeași mașină pentru a intercepta un submarin. Da, se întâmplă multe.

Loviturile online au fost disponibile pentru prima dată în 2015, iar Rockstar pare să fi abandonat tipul de joc după lansarea primelor patru. Noua misiune va fi disponibilă gratuit pe PC, PlayStation 4 și Xbox One începând cu 12 decembrie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA