Romania va fi din nou reprezentata la Mobile World Congress 2016

Now Reading
Romania va fi din nou reprezentata la Mobile World Congress 2016


Cel mai important eveniment dedicat gadgeturilor mobile se apropie cu pasi repezi, MWC 2016 urmand sa debuteze pe 22 februarie.

La editia din acest an a  Mobile World Congress vor participa mai mult de 2,000 de companii, dintre care 14 romanesti. Pe langa aceste companii, MWC 2016 aduce dupa sine si foarte multi invitati, la editia 2015 au fost 94.000 de invitati.
Pentru companiile romanesti de profil este a cincea editie la care tara noastra a fost invitata sa fie prezenta.

Companiile care vor reprezenta Romania la Barcelona sunt din Brasov (OCRMO Technology, Visual Fan – Allview), Bucuresti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) si Timisoara (Eta Automatizari Industriale, Infobest Romania, M&M Medianet SRL).

Romania este prezenta la MWC pentru al cincilea an consecutiv, produsele si serviciile expuse de tara noastra putand fi vizitate la standul 6H40.

Mobile World Congress se va desfasura in perioada 22-25 februarie si odata cu acesta incepe sezonul lansarilor celor mai importante tehnologii mobile si telefoane inteligente din 2016. Evenimentul ce va da startul este prezentarea noului Samsung Galaxy S7 ce urmeaza sa aiba loc cu o zi inainte.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA