Rovio, de la succes la decadere

Now Reading
Rovio, de la succes la decadere


Compania finlandeză Rovio, creatoarea jocului de success Angry Birds, a anunţat  că plănuieşte să desfinţeze 130 de locuri de muncă, adică 16% din totalul angajaţilor, scrie Business Insider.

“Ne-am construit echipa pe baza unei creşteri rapide, care în realitate nu s-a materializat. Ca rezultat, planificăm simplificarea organizării interne, care poate însemna reducerea locurilor de muncă”, a declarat spune Mikael Hed, CEO Rovio Entertainment.

Potrivit Rovio, Angry Birds, este cea mai cunoscută şi cumpărată aplicaţie dintotdeauna.

Rovio s-a extins prin comercializarea de jucării şi haine şi dezvoltarea unor desene animate, însă în acelaşi timp compania nu a reuşit să-şi păstreze numărul de jucători care folosesc aplicaţia de pe platformele mobile care i-a adus celebritate, precum şi jumătate din câştiguri.

PUBLICITATE

Din august, Pekka Rantala este noul CEO al companiei finlandeze Rovio.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA